Știri

Scania a fost desemnat cel mai bun camion din Brazilia

Scania a primit titlul de „Cel mai bun camion din Brazilia” de către Asociația Națională de Transport și Logistică din Brazilia (NTC & Logística). Acesta a fost decernat în cadrul celei de-a 17-a ediții a premiilor furnizorilor de transport desfășurată la São Paolo.

Marca suedeză nu este la primul titlu de acest fel obținut în Brazilia, acest lucru evidențiind încrederea operatorilor de transport din zona în camioanele Scania.

Scania a fost desemnat cel mai bun camion din Brazilia

„Pentru a fi recunoscut din nou ca furnizor preferat pentru majoritatea operatorilor de tranasport din regiune este un semn al forței Scania”, a declarat directorul de vanzari Alex Nucci, Scania Brasil. „Premiul confirmă calitatea serviciilor noastre, a camioanelor pe care le producem, a tehnologiei noastre de ultimă oră ce oferă cea mai bună economie de combustibil și a rețelei noastre de service”.

În ultimii șase ani, Scania a fost marca preferată de către operatorii de transport din Brazilia de patru ori. Premiul este acordat în parteneriat cu Institutul Datafolha, care a realizat studii asupra 400 de companii de transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button