Camioane

Scania a câștigat pentru a cincea oară consecutiv testul Green Truck

Pentru al cincilea an la rând, Scania s-a impus impus în testul de consum Green Truck organizat de publicațiile germane Trucker și Verkehrs-Rundschau.

În ediția din acest an, organizatorii au folosit combinații de până la 32 de tone, tractate de autotractoare cu motoare de până la 430 CP. Camioanele au fost testate pe ruta clasică de 360 km de la nord de Munchen. Toate camioanele au avut anvelope de aceași marcă, uzură și presiune.

Scania a câștigat pentru a cincea oară consecutiv testul Green Truck

Scania a participat la Green Truck 2021 cu un cap tractor R 410, care a înregistrat atât cel mai bun consum (23,53 litri la 100 km), cât și cea mai bună viteză medie (80,6 km/h).

VEZI ȘI: Cabină Scania S cu tunel motor? Este posibil, pe acest model de 250 de tone

”Câștigarea acestui premiu pentru a cincea oară la rând este un lucru aproape imposibil, dar noi l-am reușit. Este dovada supremă că tehnologia Scania susține clienții în eforturile lor de a atinge cea mai bună economie operațională”, a declarat Stefan Dorski, vicepreședinte senior și șeful Scania Trucks.

”Deși electrificarea este pe drum, avem nevoie și de cele mai eficiente motoare cu combustie pentru a atinge obiectivele Acordului de la Paris”, a mai spus Dorski.

Din aceeași categorie...

Back to top button