Camioane

Scania Gunfighter, camionul de tractări al companiei AB Star (FOTO)

Scania Gunfighter, camionul de tractări al companiei AB Star din Alba, un candidat serios la titlul de cel mai frumos camion din România.

Scania Gunfighter este un model R620 Topline 6×2, care și-a început cariera la celebrul Miki Auvinen și ale sale silozuri tunate. În 2018, camionul a fost pus în vânzare și a ajuns la compania din România.

Scania Gunfighter, camionul de tractări al companiei AB Star (FOTO)

Noul proprietar a decis să păstreze caracterul unic al acestui camion. Deși suprastructura siloz a fost înlocuit cu una total diferită, majoritatea accesoriilor originale au fost păstrate și pictate în aceeași temă.

Suprastructura de tractare de la VDZ Systems a primit și ea scene western, dar și o culoare apropiată de a cabinei. În plus, în față poate fi admirat în continuare bull-bar-ul impresionant, cumva marcă înregistrată Auvinen.

”După aproape un an de muncă, am ieșit la soare. Proiectul Scania Gunfighter, este pregătit de omologare. Vom fi prezenți pe drumurile României, la dispoziția și spre satisfacția clienților noștri”, se arată într-un mesaj al companiei de tractări.

VEZI ȘI: Scania Frostfire, ultima creație a celebrului tuner Svempa

Vă dorim să nu aveți nevoie niciodată de astfel de servicii, dar dacă veți fi vreodată la necaz, apariția unui asemenea camion sigur vă va ridica moralul.

Din aceeași categorie...

Back to top button