BusȘtiri

Scania Interlink HD intră în dotarea poliției din Austria

Poliția din Austria a achiziționat un autocar Scania Interlink HD pentru transportul personalului și a materialelor specifice.

Poliția din Vorarlberg, Austria, a intrat în posesia autocarului Scania Interlink HD, echipat cu un propulsor Euro VI de 410 CP și o cutie de viteze automată cu 12 trepte.

Scania Interlink HD intră în dotarea poliției din Austria

Acesta va fi folosit pentru transportul de personal și materiale spefcifice în punctele de intervenție. Autocarul de 19.5 tone dispune de 39 de locuri și este echipate cu cele mai moderne sisteme de siguranță și asistență la condus.

VEZI ȘI: Elveția vrea să mute transportul de mărfuri de dimensiuni mici în subteran (VIDEO)

Principalul motiv pentru achiziția acestui autocar a fost acela de a putea deplasa un număr mare de polițiști în siguranță în punctele de intervenție, dar și la acțiunile specifice ale poliției din Vorarlberg care prevăd intervenția în zonele de munt atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

Tot în Austria, producătorul suedez din Södertälje a livrat în toamna anului 2019 și primul autocar dedicat pompierilor și acesta fiind echipat cu câteva elemente specifice necesare forțelor de intervenție.

Scania Interlink HD intră în dotarea poliției din Austria

Din aceeași categorie...

Back to top button