BusService

Scania introduce serviciul de întreținere flexibilă și pentru autobuze

Scania introduce serviciul Flexible Maintenance pentru autobuze și autocare, care le permite companiilor de transport pasageri o întreținere flexibilă a vehiculelor, cu disponibilitate crescută și costuri reduse.

Întreținerea este o parte cheie a pachetului la cumpărarea unui autobuz sau autocar Scania. Dar, până acum, întreținerea se făcea la intervale fixe, în care vehiculul era verificat în întregime. Astfel, acesta putea fi scos din circulație câteva zile, iar diversele componente erau înlocuite de multe ori mai devreme sau mai târziu decât era nevoie.

Scania introduce serviciul de întreținere flexibilă și pentru autobuze

Răspunsul Scania este introducerea Flexible Maintenance, serviciu de întreținere flexibilă disponibil până acum doar pentru camioane, și pentru autobuze și autocare. Datele sunt monitorizate și transmise cu ajutorul Scania Communicator, instalat în standard pe vehiculele Scania din 2011.

De întreținerea flexibilă beneficiază atât operatorii de autobuze urbane, cât și companiile de transporturi pe distanțe lungi, dar în feluri diferite. ”Nevoile de întreținere diferă dacă vehiculul este utilizat preponderent pe distanțe lungi sau doar în oraș. Vehiculul este monitorizat continuu, iar operațiunile de întreținere se fac doar la momentul potrivit”, a declarat Bea Bodin, Product Manager Flexible Maintenance pentru autobuze și autocare.

VEZI ȘI: Scania a prezentat o nouă generație a autocarului Touring

Avantaje ale serviciului Flexible Maintenance

  • Disponibilitate maximă: datele precise colectate de Scania Communicator permit o programare rapidă a operațiunilor de întreținere, unde și când este nevoie.
  • Lipsa de griji: proprietarii nu mai trebuie să țină calculul nevoilor de întreținere. În schimb, consultanții de service vor suna clientul și vor programa o vizită în atelier.
  • Protejarea valorii reziduale: valoarea vehiculului va fi menținută mai mult pentru o eventuală revânzare.

Din aceeași categorie...

Back to top button