Știri

Scania a lansat noul configurator pentru camioane

Scania a lansat în mai multe țări europene noul configurator pentru camioane, unul dintre cele mai complexe de pe piață.

Cu ajutorul noul configurator pentru camioane, clienții Scania pot explora multiplele posibilități de personalizare a vehiculului pentru a se potrivi exact cu specificațiile dorite.

Scania a lansat noul configurator pentru camioane

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a începe configurarea camionului este de a alege țara. Stai liniștit, n-ai să găsești România în listă, astfel că, nu-l poți utiliza așezat confortabil în birou, decât în scop distractiv.

Cu siguranță Scania a introdus inițial doar piețele sale impotante, urmând ca celelalte țări să fie introduse ulterior. Rămâne de văzut.

Dacă nu, îl configurezi în Germania și trimiți ulterior pe mail configurația vânzătorului Scania din România. Întotdeauna se găsesc soluții!

În fine, după selecția țării, care îți dă și poziția volanului (noi am ales Marea Britanie pentru limbă, dar ne-am ales cu un camion cu volan pe partea greșită), următorul pas este de a alege “flow-ul”, adică modul în care vei face configurarea: singur (Explore), asistat (Assist Me) sau pe baza unui camion anterior configurat (Open).

Noi ne-am jucat pe Explore și Assist Me.

Prima dintre ele îți dă libertate totală de configurare, iar a doua te ajută în 10 pași să găsești specificația ideală pe baza unor informații, precum greutatea totală, condițiile de drum, rulaj anual, topografie, condiții de trafic și viteza medie de deplasare.

Scania a lansat noul configurator pentru camioane

Bun, după ce ai făcut una din alegerile de mai sus, configuratorul te pune să selectezi tipul de camion, tipul de aplicație (sunt 11 variante disponibile – noi am ales transport sub temperatură controlată) care descriu cel mai bine activitatea ta.

VEZI ȘI: Ce nu te omoară… este o experiență câștigată

Apoi, trebuie să alegi configurația axelor și tipul de cabină.

Odată terminată această selecție, intri în configuratorul propriu-zis, care îți pune la dispoziție numeroase opțiuni atât pentru interior, cât și exterior.

Noul configurator pentru camioane Scania cuprinde 340 dintre cele mai frecvente variante și 147 de culori de cabină disponibile, mai multe decât la oricare altă marcă de camion.

Din cât ne-am “jucat” noi în el, putem confirma că este cel mai complex configurator de camion existent pe piață. Daca ar mai afișa și un preț de pornire la final, ar deveni ideal.

În fine, configuratorul a fost dezvoltat de Scania ca un instrument de marketing pentru clienții existenți și potențiali de a se familiariza cu toate opțiunile disponibile pe #NextGenScania.

Suedezii spun că este posibil ca o parte dintre clienți să nu știe de toate opțiunile pe care le au la dispoziție.

De exemplu, aceștia ar putea ca din obișnuință să fie înclinați să aleagă tapițerii întunecate, dar dacă ar putea vizualiza o tapițerie de culoare deschisă le-ar schimba opțiunea.

Conținutul este generat de mai multe sisteme informatice Scania, iar banca de imagini are până la jumătate de milion de secvențe.

Dacă vă pasionează, puteți încerca si voi http://bit.ly/NoulConfiguratorScania.

La acest link puteți vedea http://bit.ly/ConfiguratiaINFOTRUCKER.

O așteptăm și pe a voastră!

Țările unde este disponibil: Austria, Belgia (olandeză și franceză), Cehia, Danemarca, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția (franceză și germană) și Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button