Camioane

Scania R730 6×2 cu cabină pentru echipaj

Scania este considerată de mulți drept o limuzină în rândul camioanelor, dar această cabină, pe cât de neobișnuită, pe atât de spectaculoasă, se apropie cel mai mult de definiția propriu-zisă.

În curtea dealerului de camioane rulate VAEX Truck Trading este prezent un camion Scania cu totul special. Este vorba despre un cap tractor Scania R730 6×2 cu cabină R Topline pentru echipaj.

Scania R730 6x2 cu cabină pentru echipaj

Cabina cu 4 uși este o raritate în lumea camioanelor pentru distanțe lungi. Versiunea este folosită mai ales pentru pompieri sau servicii municipale. De aici și misterul acestui model.

Cabina a fost construită inițial de Laxa, compania din portofoliul Scania care se ocupă de vehiculele speciale, inclusiv de noile cabine mai lungi cu 27 de centimetri. De ce a fost construită cabina și pentru cine, nu se știe. Dar VAEX a avut oportunitatea de a cumpăra această cabină unică și nu a ezitat.

VEZI ȘI: Scania prezintă în noiembrie ultimul motor diesel al mărcii

Cabina a fost achiziționată separat și montată ulterior pe un alt șasiu Scania R730 6×2 potrivit. Dealerul i-a găsit rapid și un cumpărător, dar clientul a returnat camionul, deoarece, dincolo de încântarea de moment, nu i-a găsit o utilizare practică.

Acum, VAEX are alte planuri, anunțând un tuning deosebit, în colaborare cu BUFFL. Dealerul este convins să păstreze ușile suplimentare, astfel încât rezultatul va fi cu adevărat o limuzină Scania.

Care va fi utilitatea ei practică? Greu de spus, dar glumele au început deja să curgă pe internet. Cea mai reușită găsită de noi până acum: șoferul poate aduce câțiva prieteni care să îl ajute la descărcarea mărfii.

Din aceeași categorie...

Back to top button