In Focus

Scania nevoită să oprească temporar vânzarea de camioane cu motoare V8

Producătorul suedez Scania a anunțat la început de iulie că este forțat să oprească temporar vânzarea de camioane cu motoare V8 din cauza unui furnizor.

O grevă continuă la unul dintre furnizorii săi cruciali de componente pentru producția de motoare, i-a făcut pe cei de la Scania să oprească temporar vânzărea și livrarea de camioane cu motoare V8, compania suedeză aflându-se în situația de a nu putea onora livrările a peste 2.000 de camioane cu motoare V8, deja comandate.

Scania nevoită să oprească temporar vânzarea de camioane cu motoare V8

De asemenea, decizia afectează și vânzările de motoare industriale și marine cu opt cilindri în V.

În acesată situație, organizația de vânzări Scania se va concentra pe posibilitatea de a oferi motoare alternative de 13 litri sau alte soluții pentru a se asigura că cei afectați își pot îndeplini mai departe angajamentele față de clienții lor.

Regretăm nespus că în prezent nu putem oferi clienților noștri motorul Scania V8, un punct de referință al industriei și parte din ADN-ul companiei noastre „, a spus Christian Levin, vicepreședinte executiv și șef de vânzări și marketing.

Greva la furnizorul de componente pentru motorul Scania V8 este în desfășurare începând cu 14 iunie.

VEZI ȘI: Prima utilizare practică a camioanelor conectate în pluton din Germania

Deși parteneriatul dintre Scania și acest furnizor de componente durează de peste 20 de ani, nu este pentru prima dată când producția Scania este afectată de acesta.

O situație similară a fost înregistrată și la începutul acestui an, când același furnizor a livrat componente cu întreruperi.

Oficialii Scania spun că fac tot posibilul pentru a asigura și optimiza lanțul lor de aprovizionare, pentru a evita inconvenientele suplimentare pentru clienții săi.

Din aceeași categorie...

Back to top button