Sustenabilitate

Scania, parte din Coca-Cola Christmas Truck Tour 2022, în Elveția

Producătorul de camioane din Södertälje nu este doar invitat la Coca-Cola Christmas Truck Tour 2022, ci parte activă din logistica turneului cu un camion electric Scania 25P 4×2.

Cine nu cunoaște camioanele Coca-Cola Christmas Truck Tour? Cel mai probabil din publicitatea televizată sau unii au avut deja ocazia să fie acolo în direct, atunci când camionul Coca-Cola anunță apropiatele zile de Crăciun și face ca ochii vizitatorilor să strălucească cu adevărat pentru prima dată.

Scania, parte din Coca-Cola Christmas Truck Tour 2022, în Elveția

Camionul de Crăciun Coca-Cola va merge și în acest an în binecunoscutul și popularul turneu.

Coca-Cola Christmas Truck Tour din acest an, în Elveția, a început pe 24 noiembrie 2022 la Zürich Bürkliplatz și se încheie vineri, 23 decembrie 2022, la Migros Shoppyland din Urtenen-Schönbühl. Caravana va ajunge în total în 20 de locații din Elveția.

Pentru prima dată, Scania va fi și ea prezentă în cadrul acestui proiect cu un camion electric cu baterii Scania 25P B 4×2 NB. Acesta va însoți caravana Coca-Cola și va fi responsabil pentru transportul infrastructurii importante, fiind absolut neutru din punct de vedere al emisiilor de CO 2 datorită propulsiei complet electrice.

VEZI ȘI: Scania emite obligațiuni verzi pentru a finanța investiții în camioane electrice

Obiectivul Scania este de a conduce tranziția către un sistem de transport durabil. „Suntem convinși că noi, în calitate de companie, și lumea transporturilor, putem să renunțăm la combustibili fosili până în 2050, așa cum s-a convenit în Acordul de la Paris privind clima.”

Și pentru a face acest lucru, Scania face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini obiectivele de reducere a emisiilor, care o angajează să reducă emisiile în ritmul și cu ritmul pe care știința îl dictează pentru a limita încălzirea globală.

Din aceeași categorie...

Back to top button