Scania Red Pearl și Chimera au făcut senzație la un festival în Anglia

Scania Red Pearl și Chimera

Până când terminăm noi articolul despre Scania la Truckstar Festival 2017, vă spunem că Scania Red Pearl și Chimera, două dintre camioanele de show Svempa, au facut senzație în Anglia.

Două dintre cele mai spectaculoase camioane personalizate ale lui Svempa, Scania Red Pearl și Chimera, au uimit publicul prezent în cadrul festivalului Convoy in the Park.

Prezente aproape la toate festivalurile de camioane din Europa pe timpul verii, convoiul celor două camioane unicat produse de Svempa a fost condus de Robert Bengtsson și Jan Gisslén de la Scania.

Atât Robert, cât și Jan au fost asaltați cu întrebări despre Scania Red Pearl și Chimera, de către entuziaștii și fanii mărcii suedeze, veniți în număr foarte mare la festivalul Convoy in the Park. Evident, nimeni nu a ratat ocazia să facă selfie sau fotografii cu cele două camioane.

Bineînțeles că, cei prezenți nu aveau cum să plece acasă fără să audă sunetul inconfundabil al motorul Scania V8, care, i-a făcut pe cei veniți la festival să rotească în jurul camioanelor.

Spectaculosul camion de show Scania Chimera a fost prezent și în România, anul trecut, în cadrul caravanei de promovare a ediției speciale Scania Streamline Crown Edition, ultima din generația anterioară a seriei R de camioane a constructorului suedez.

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *