Știri

Scania repornește producția în fabricile sale din Zwolle și Meppel

Oprite de pandemia COVID-19 în luna martie, Scania Group se pregătește să repornească producția în fabricile din Zwolle și Meppel.

După o lună în care informații despre oprirea producției și șomaj pe fondul pandemiei COVID-19 au inundat mass-media, iată că apar și primele semnale pozitive despre repornirea treptată a industriei, inclusiv a producției de camioane.

Scania repornește producția în fabricile sale din Zwolle și Meppel

Un exemplu în acest sens este Scania Group, care se pregătește să repornească în etape producția la nivel european, după ce pe 20 martie anunța că va implementa un plan bine structurat de oprire a întregului sistem de producție.

VEZI ȘI: Măsurile sanitare suplimentare țin deschise atelierele service Scania

Repornirea producției se va întâmpla în același mod: planificat, structurat și pe etape, printre primele facilități care vor reporni instalațiile fiind cele din Zwolle și Meppel.

La Zwolle, linia de producție va fi repornită pe 20 aprilie, iar în Meppel secția de vopsitorie a cabinelor va fi din nou operațională începând cu 28 aprilie.

Scania repornește producția în fabricile sale din Zwolle și Meppel

Într-o primă etapă, volumele de producție vor fi mici, accentul principal fiind pus pe crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați, în conformitate cu liniile directoare de igienă și distanțare socială din Olanda.

De asemenea, Scania va monitoriza și testa lanțul de aprovizionare al furnizorilor, afectat și el de întârzierile de livrare cauzate de restricițiile de circulație din UE la începutul crizei COVID-19.

Din aceeași categorie...

Back to top button