MagazinȘtiri

Scania Romania a fost prezenta la marea parada a camioanelor din Brazilia

Eveniment unic pe piata romaneasca, “Cel mai frumos camion Scania” a adus laolalta marile pasiuni si marile orgolii ale transportatorilor romani in cadrul unui eveniment exploziv.

Premii de peste 19.200 de euro, o excursie exclusivista la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orasului Sao Paolo si participarea la marea defilare de la Sao Marco, la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane Scania.

Scania Romania a fost prezenta la marea parada a camioanelor din Brazilia

Ioan Nagl, castigatorul concursului „Cel mai frumos camion Scania”, impreuna cu oficialii Scania Romania si Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Promotor, au fost in cel mai mare oras din emisfera sudica: Sao Paolo.

Principala atractie a fost, fireste, celebrul festial al soferilor, organizat anual in orasul Sao Marcos, supranumit orasul Scania datorita cultului pe care localnicii l-au dezvoltat pentru brand-ul reprezentat de Grifon. Festivalul se intinde pe o durata de 7 zile, presarate cu activitati din cele mai diverse, cea mai cunoscuta fiind celebra binecuvantare a camioanelor, oficiata de parintele Osmar João Possamai.

Echipa Scania nu s-a rezumat insa doar la participarea la acest mare festival, ci a participat si la turneul de fotbal dintre soferi, un turneu al carui premiu a fost acordat chiar de catre Roxana Ciuhulescu.

Si cum un adevarat sofer de Scania nu poate sta niciodata prea mult timp departe de camionul sau, in timpul vizitarii fabricii Scania, Ioan Nagl si insotitorii sai nu s-au putut abtine si s-au urcat la volanul unora dintre cele mai noi modele expuse de sud-americani.

Din aceeași categorie...

Back to top button