Știri

Scania România are un nou dealer

Operaţional deja de pe 15 septembrie, noul dealer Scania (Comuna N. Bãlcescu, jud, Bacãu, DN2 km 279) este a patra reprezentanţã proprie din România. Cu o investiţie de aproximativ 3 milioane de euro, dealerul Scania Bacãu este construit pe un teren cu o suprafaţã de 20.400 mp, cu dimensiunile maxime ale halei de 31 x 45 m, spaţiu în care angajaţii se ocupã cu maxim profesionalism de clienţii care le trec pragul. Aici şi-au mutat birourile şi echipa de vânzãri, prezentã în zonã încã din anul 2000. Urmeazã ca în viitor Scania sã îşi mãreascã treptat echipa din Bacãu.

La noua reprezentanţã, Scania oferã clienţilor sãi toatã gama sa de produse şi servicii. În atelierul de service de la Bacãu se pot efectua toate operaţiunile mecanice, electrice şi electronice ale autovehiculelor. De asemenea, service-ul dispune de un atelier mobil pentru depanare disponibil 24 ore/zi, Scania Assistance.

Scania România are un nou dealer

Ca şi ceilalţi dealeri, Scania Bacãu are un stoc propriu de piese de schimb. Timpul de aprovizionare cu piese de schimb este de 3 zile lucrãtoare. Conform declataţiilor oficialilor Scania România, noul dealer de la Bacãu va aduce suport şi încredere pentru clienţii din aceastã zonã. Investiţiile Scania arãtã angajamentul producãtorului suedez în dezvoltarea continuã a reţelei în aceastã zonã, cât şi în întreaga ţarã.

Din aceeași categorie...

Back to top button