Sustenabilitate

Scania se alătură inițiativei The Climate Pledge

Scania se alătură Amazon și Global Optimism în The Climate Pledge și este acum una dintre companiile care se angajează să atingă zero emisii nete de carbon până în 2040 – cu 10 ani mai devreme decât prevăzut în Acordul de la Paris.

”Scania și-a stabilit obiective climatice de anvergură și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu companii cu aceeași idee pentru a realiza acțiunea de transformare necesară pentru a combate schimbările climatice. Suntem mândri să fim alături de ceilalți semnatari ai The Climate Pledge”, spune Christian Levin, președinte și CEO al Scania.

Scania se alătură inițiativei The Climate Pledge

Colaborarea este esențială pentru accelerarea acțiunilor împotriva schimbărilor climatice, iar Scania, împreună cu ceilalți 200 de semnatari, lucrează la acțiuni ambițioase pentru a realiza 0 emisii nete de carbon.

”Transportul comercial greu nu mai este un sector dificil de atenuat. Știm cum să reducem emisiile. Avem tehnologia și știm ce trebuie să facem. Îndemn alte companii din industrie să ne urmeze, împreună cu alte părți interesate implicate, în realizarea unui sistem de transport durabil”, spune Levin.

The Climate Pledge urmărește să reunească un grup de companii și organizații care sunt pregătite să se miște mai repede și să inspire o acțiune climatică mai mare.

VEZI ȘI: Scania introduce o noua punte tandem cu reductor simplu și a doua axă liftantă

Scania este unul dintre acești 86 de noi semnatari care se alătură inițiativei, iar impactul colectiv din The Climate Pledge va crea o economie cu emisii reduse de carbon, cu efecte profunde asupra oamenilor, faunei și florei sălbatice, precum și resurselor.

Angajamentul față de The Climate Pledge înseamnă că Scania este de acord cu trei principii de acțiune:

  • Măsurarea și raportarea în mod regulat a emisiilor de gaze cu efect de seră;
  • Implementarea strategiilor de decarbonizare în conformitate cu Acordul de la Paris prin schimbări reale de afaceri și inovații, inclusiv îmbunătățirea eficienței, energia regenerabilă, reducerea materialelor și alte strategii de eliminare a emisiilor de carbon;
  • Neutralizarea tuturor emisiilor rămase cu compensări suplimentare, cuantificabile, reale, permanente și benefice din punct de vedere social, pentru a atinge emisiile anuale nete de carbon anuale până în 2040.

Din aceeași categorie...

Back to top button