Știri

Scania Seria P este camionul anului 2016 în Olanda

În urma unui test comparativ, modelul Scania Seria P a fost desemnat camionul anului 2016 în Olanda de către publicația Truckstar Magazine.

În fiecare an, publicația olandeză Truckstar Magazine alege să testeze camioane dintr-un anume segment de piață, iar în acest an, aceasta a ales să testeze camioanele de distribuție urbană. Pe durata a trei zile, șoferi de camion independenți, au analizat fiecare detaliu. Camioanele au fost conduse pe o varietate de rute urbane și regionale cu scopul de a simula condițiile normale de lucru.

Modelele testate în acest an de publicația olandeză au fost Scania P 250, Volvo FE, MAN TGM, Renault Trucks D-Wide, DAF LF, Iveco Eurocargo și Mercedes-Benz Antos. Toate modele, cu excepția Renault Trucks care a avut un motor de 280 CP și Mercedes-Benz Antos de 272 CP, au avut puterea de 250 CP. În cadrul comparativului, au fost evaluate atât accesul în cabină respectiv dotarea spațiului de lucru cât și caracteristicile tehnice ale camioanelor.

Scania Seria P este camionul anului 2016 în Olanda

Scania a obținut cel mai mare punctaj pentru ușurința în operare, vizibilitate, manevrabilitate și nu în ultimul rând pentru imaginea sa exterioară. În evaluarea globală, Scania Seria P s-a clasat pe primul loc cu 76.7% din voturi, în fața modelelor Mercedes-Benz Antos (locul 2), Volvo FE (locul 3) și MAN TGM (locul 4).

VEZI ȘI: Iveco Eurocargo este International Truck of The Year 2016

În urma acestui rezultat, publicația Truckstar Magazine a desemnat Scania Seria P ca fiind camionul anului 2016 în Olanda.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button