Scania si Rolex, un parteneriat care merge ceas in nordul tarii

La implinirea unui an de la inceperea discutiilor privind un parteneriat cu Scania Romania si la 20 de ani de la infiintare, firma suceveana Rolex a inaugurat o noua cladire administrativa in cadrul actualei locatii si a primit oficial certificarea Scania.

Rolex, de acum una dintre firmele cu traditie in Suceava, a ajuns, in cei 20 de ani de la infiintare, la un
portofoliu impresionant de clienti, cei 48 de angajati pe care-i numara astazi putand asigura toata gama de servicii auto pentru orice tip de autocamion si putand derula activitati la 10 autovehicamioane simultan. In plus, activitatile Rolex includ comert cu piese de schimb originale Scania, anvelope, servicii de alimentatie publica si spalatorie auto.

Scania si Rolex, un parteneriat care merge ceas in nordul tarii

„Suceava are pentru Scania o importanta strategica in zona de nord a Romaniei, pe aici trecand si traficul
international catre Ucraina, Rusia, Polonia si Belarus. Tinand cont de reputatia foarte buna a companiei Rolex in industria transporturilor, de faptul ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac si ca sunt un partener extrem de serios, suntem convinsi ca impreuna vom putea oferi clientilor Scania din zona Suceava cele mai bune si mai prompte servicii.”
a declarat Mihai Pasol, director de marketing Scania Romania.

In cadrul conferientei de presa s-a facut publica si demararea lucrarilor la un nou proiect al firmei Rolex
localizat pe noua sosea de centura a Sucevei. Proiectul va cuprinde un nou punct de service Scania, parcare pentru aproximativ 150 de ansambluri auto, hotel, benzinarie si spalatorie pe o suprafata de peste 50 000 de mp. Proiectul se estimeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2012.

In prezent reteaua Scania din Romania cuprinde 9 puncte de service – in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si cel mai nou punct de la Suceava – existand planuri de extindere in cel mai scurt timp si in alte zone.

Follow #infotrucker

5 comentarii

 1. Truckersv

  12/07/2011 at 11:11 AM

  Inspirat titlu 🙂 in mod clar firma rolex este una serioasa.mai mult decat atat era nevoie de un service scania in zona. in moldova sunt multi posesori de scanii.

 2. DriverEU

  12/07/2011 at 11:14 AM

  Colega, conduci Scanie? vezi ca anul asta e concurs de frumusete, nu stiu cand dar se repeta treaba de anul trecut. eu vin doar s ama uit daca o sa fiu in tara. 🙂 n-am scania 🙁 sefu merge pe masini mai ieftine.

 3. Truckersv

  12/07/2011 at 11:17 AM

  Nu! sunt pe un xf… dar cine nu apreciaza scania sa fim seriosi. nici eu nu stiu cand este concursul scania de anul asta si nici unde este. oricum e bine ca se fac chestii si pentru noi astea de tragem pentru firma.

 4. Truckersv

  12/07/2011 at 11:22 AM

  Pana una alta ma nimeresc in olanda la niste chestii ca lucrez pe comunitara si ma duc. au niste festivaluri faine.

 5. DriverEU

  12/07/2011 at 11:26 AM

  Si eu sunt tot pe comunitate. Pentru noi nu se face mai nimic, nici de scris prin revistele astea selecte nu prea se scrie. am luat si eu tranzit si cargo dar slab pentru noi. ma mai opresc prin germania si cumpar reviste de la ei. putin din mana putina germana inteleg ce zic nemtalai de camioane. n-au nicio treaba satia de la noi. am auzit de nu stiu ce concurs de soferi profesionisti dar sunt bagati aia de la fort si mi s-a luat. drumuri bune colegii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.