Camioane

Totul despre Scania Super: Noua axă spate Scania R756

Scania Super devine un nou reper în segment și datorită punții spate cu reducție simplă R756, cu primul raport de transmisie sub 2,00:1.

R756 oferă o distribuție optimizată a raportului de transmisie, mărind eficiența grupului motopropulsor Scania. Coroborată cu greutatea redusă a componentelor, cu robustețea îmbunătățită și cu nivelurile mai scăzute de frecare internă, noua punte spate cu reducție simplă Scania R756 îi permite gamei Super să acopere aplicații de transport foarte diverse.

Totul despre Scania Super: Noua axă spate Scania R756

Noua puntea spate propune raporturi de transmisie de la 1,95 la 4,11. Axa motoare este proiectată pentru a se integra perfect cu cutia de viteze Scania Opticruise și cu motoarele Scania, permițând operațiuni de transport mai eficiente.

Față de vechile modele Scania, R756 propune nu mai puțin de 3 rapoarte mai rapide: 1,95:1, 2,12:1 și 2,31:1. Acestea permit reducerea turației motorului la viteze de croazieră și implicit scăderea consumului și a nivelului de zgomot.

VEZI ȘI: Noile motoare Scania Super: Până la 560 CP și consum mai mic cu 8%

Scania R756 oferă, de asemenea, o durată de viață tehnică mai mare, cu un interval de service semnificativ extins, reducând cheltuielile de operare și crescând timpul de disponibilitate.

Puntea spate cu reducție simplă Scania R756 înlocuiește total modelele R665 și R753 și majoritatea modelelor R780. Ea poate deservi o gamă largă de operațiuni, până la o greutate maximă în ansamblu de 53 de tone.

Totul despre Scania Super: Noua axă spate Scania R756

Din aceeași categorie...

Back to top button