ȘtiriSustenabilitate

Scania va organiza Ziua Climatului în cadrul companiei

Pentru a-și arăta angajamentului în combaterea schimbărilor climatice și pentru a atinge obiectivul Acordului de la Paris, Scania va organiza Ziua Climatului în cadrul companiei.

Scania este unul dintre acei producători care acordă o atenție deosebită mediului înconjurător, motiv pentru care, pe 20 septembrie, cu doar 3 zile înaintea Summit-ului de la New York pe probleme de climă, va fi organizată Ziua Climatului în cadrul companiei.

Scania va organiza Ziua Climatului în cadrul companiei

Timp de o oră, toate activitățile companiei vor înceta, în timp ce angajații vor primi informații despre modurile în care pot proteja planeta și pot lupta pentru un viitor sănătos.

VEZI ȘI: Amplă acțiune de control ANAF care vizează și transportul rutier

„Afacerile joacă un rol important în lupta pentru schimbările cimatice. Nu putem să rămânem nemișcați și să așteptăm ca alții să acționeze. M-aș bucura ca astfel să provoc și alte companii mari să intre în acest proiect”, a declarat Henrik Henriksson, CEO-ul Scania.

Producătorul suedez are planuri clare în ceea ce privește dezvoltarea unui sistem de transport sustenabil, iar Ziua Climatului este doar un mod prin care spijină acest lucru.

În continuare, producătorul suedez va încerca să diminueze emisiile la nivel de companie.

Din aceeași categorie...

Back to top button