Bus

Scania va solicita o abordare responsabilă a durabilității la summitul UITP

În timpul Summitului Global pentru Transport Public UITP 2023 de la Barcelona, Scania va sublinia importanța de a avea o viziune completă asupra durabilității, precum și nevoia continuă de a folosi toate tehnologiile de propulsie în încercarea de a micșora emisiile de carbon.

Scania este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții durabile de transport de persoane și soluții de propulsie. Lucrând în strânsă colaborare cu partenerii, compania oferă soluții complete care contribuie la o societate mai sustenabilă la scară globală.

Scania va solicita o abordare responsabilă a durabilității la summitul UITP

La summit-ul UITP 2023, Scania va sublinia faptul că actorii din industrie trebuie să abordeze sustenabilitatea nu numai din punct de vedere al emisiilor la țeava de eșapament, ci mai degrabă să privească impactul complet al produselor și operațiunilor, luând în considerare responsabilitățile de mediu și sociale.

Scania susține că atât sistemele de propulsie electrice, cât și cele alimentate cu carburanți regenerabili, vor fi în continuare necesare pentru a îndeplini Acordul de la Paris. În cele din urmă, Scania va evidenția rolul potențial al transportului public pe apă și al liniilor de propulsie maritime electrificate în ambarcațiunile pentru navetiști în reducerea emisiilor de carbon.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz la Global Public Transport Summit 2023

Johanna Lind, șefa departamentului de Autobuze și Autocare, va prezenta o prezentare despre modul în care investițiile în transportul public, pe lângă beneficiile așteptate, pot contribui și la dezvoltarea economică și socială. În plus, managerul pentru transport durabil, Jonas Strömberg va prezenta modul în care soluțiile de biometan pot fi un instrument pentru abordarea provocărilor de mediu.

Furnizorul suedez de produse și servicii aliniază continuu activitățile cu viziunea dezvoltării durabile, cu accent pe gestionarea impactului asupra oamenilor și asupra mediului de-a lungul lanțului valoric și va cere altor actori din industrie să urmeze exemplul.

Din aceeași categorie...

Back to top button