Scania-Vabis LB110 Super – Cavaler de onoare

Scania-Vabis LB110 Super - Cavaler de onoare

Louise si Lars Laage Jessen fac parte dintr-un grup de mai multe cupluri proaspat casatorite care au luat parte la una din campaniile de primavara ale Scania in Danemarca. Acestia au ales ca mijloc de transport la nunta o frumoasa Scania-Vabis LB110 Super.

Multi aleg ca mijloc de transport la nunta lor ori o trasura trasa de unul sau doi cai albi, ori o masina de epoca fie o limuzina luxoasa. Insa, Lars Laage Jessen, manager vehicule rulate in cadrul Scania Danemarca, a avut o solutie complet diferita in minte.

Sunt un adevarat fan Scania si am decis sa mearg intr-o Scania in aceasta zi speciala pentru mine, a declarat Lars. Sotul meu este dedicat Scania. Este una din nebuniile lui, a completat Louise, proaspata sotie a lui Lars.

Scania-Vabis LB110 Super - Cavaler de onoare

Pentru nunta sa, managerul de vehicule uzate din cadrul Scania i-a cerut lui Poul Pedersen, proprietarul companiei de transport Pedersen, „Perla Flotei” din flota sa, o Scania-Vabis LB110 Super. Camionul a fost o surpriza pentru mine. Este un camion frumos si oamenii au fost impresionati ca am mers cu el. Este un model de moda veche, cu o multime de spatiu la interior. A fost o calatorie placuta, a declatat Louise.

Pana in prezent, opt cupluri au postat fotografii pe pagina de Facebook a celor de la Scania Danemarca.

Follow #infotrucker