Utilitare ușoare

Noi imagini cu viitoarea generație Volkswagen Caddy

Volkswagen Autovehicule Comerciale a publicat noi schițe ale viitoarei generații Volkswagen Caddy, mult mai apropiate de versiunea finală.

La finalul anului trecut, germanii a publicat primele schițe oficiale cu viitoarea generație Volkswagen Caddy. Acum, producătorul german revine cu o serie de schițe noi, mult mai aproape de versiunea finală a viitoarei utilitare.

Noi imagini cu viitoarea generație Volkswagen Caddy

Mai mult decât atât, reprezentanții Volkswagen Autovehicule Comerciale au anunțat că Caddy 2020 va fi lansat la finalul lunii februarie în cadrul unui eveniment special.

VEZI ȘI: XPO Logistics testează în Spania sistemul de transport Duo trailer

Odată cu noile schițe, Volkswagen a anunțat că deși viitoarea generație Caddy va avea un design asemănător cu cel al actualului model, „niciun șurbub nu a rămas neatins de inginerii și tehnicienii” producătorului.

La exterior, viitorul Volkswagen Caddy va miza pe o grilă frontală nouă și pe faruri modificate cu o semnătură luminoasă modificată. De asemenea, oficialii Volkswagen spun că nou Caddy va fi unul dintre cele mai sportive modele din segment.

Noi imagini cu viitoarea generație Volkswagen Caddy

În același timp, viitorul Caddy va fi oferit cu o mulțime de tehniologii moderne de siguranță și asistare a șoferului. Pentru moment, reprezentanții companiei nu au venit cu detalii despre motorizările pregătite.

Cu detalii complete despre noul Caddy vom reveni la finalul lunii februarie în momentul prezentării.

Din aceeași categorie...

Back to top button