EconomicȘtiriTrailer

Schmitz Cargobull a depășit 1.5 miliarde euro cifră de afaceri

Producătorul german de remorci și semiremorci Schmitz Cargobull a produs în 2014 aproximativ 44.000 de vehicule, consolidându-și astfel poziția de lider pe piață într-un an turbulent, cauzat de conflictul militar dintre Rusia și Ucraina.

Conform Schmitz Cargobull, piețele din Spania, Franța și Marea Britanie sunt într-o puternică creștere, în timp ce cererea din Rusia a scăzut în mod semnificativ. Datorită creșterii în Europa de Vest și Europa Centrală, Schmitz Cargobull a fost capabil să compenseze în mare parte cererea scăzută din Rusia și Europa de Est, veniturile Elefanului Albastru ridicându-se la 1.6 miliarde de euro, lucru confirmat și de Ulrich Schumer, președintele Consiliului Director.

Exercițiului financiar 2014/2015 a început cu un impuls puternic pentru Schmitz Cargobull. Un număr tot mai mare de comenzi primite și previziuni de afaceri pozitive pentru piețele de volum din Europa Centrală și de Vest au stabilit tendința. De asemenea, noua generație de semiremorci Genios, alături de alte produse noi prezentate la IAA Hanovra 2014, au stimulat cererea. Cu toate acestea, după unui al doilea trimestru excelent în 2014, politica a perturbat dorința de a investi. Rusia a reacționat la sancțiunile economice rezultate în urma conflictului din Ucraina împunând embargo produselor alimentare de import. Pierderea din volumul de transport, declinul drastic al rublei, și criza financiară europeană în curs de desfășurare au neliniștit sectorul logistic.

Schmitz Cargobull a depășit 1.5 miliarde euro cifră de afaceri

Mai multe informaíi despre afacerile Schmitz Cargobull puteți citi în ediția de noiembrie a revistei infoTrucker.

Între timp, poți descărca numărul de ectombrie al revistei online infoTrucker accesând link-ul – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Citește și alte articole despre Schmitz Cargobull:
Waberers a achizitionat 500 de semiremorci Schmitz Cargobull
Colaborare extinsa intre Schmitz Cargobull si Hankook Tire

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button