Trailer

Schmitz Cargobull a livrat 500 de proțapuri pentru combinații EcoDuo

Schmitz Cargobull a anunțat că a livrat 500 de proțapuri cu șa de cuplare pentru combinații EcoDuo de 25,25 sau 31,5 metri lungime.

La fel ca semiremorcile, proțapul cu două axe se bazează pe sistemul modular Schmitz Cargobull. Suspensia pneumatică variabilă, axele ROTOS și sistemul Multi Ride Height sunt combinate cu diverse mărimi de anvelope, pentru ca boghiul să poată fi folosit pentru șei de cuplare cu înălțime standard sau MEGA.

Grație opțiunilor, proțapul poate fi folosit pentru toate pozițiile și versiunile de cuplare. De asemenea, pentru un răspuns optim pe drum, boghiurile sunt echipate cu o șa de cuplare pivotantă.

Proțapul pentru remorci este folosit atât pentru combinațiile de 25,25 metri lungime, cât și cele de 31,5 metri lungime. Combinația EcoDuo preferată a Schmitz Cargobull este compusă din două semiremorci standard conectate printr-un proțat și cuplate la un cap tractor.

VEZI ȘI: Combinațiile de 25 de metri vor putea trece granița între Germania și Olanda

Conceptul este aprobat deja în Scandinavia și este testat în Spania și Olanda. Totuși, datorită regulilor europene diferite, este dificil de făcut transport internațional cu asemenea combinații. Totuși, combinația EcoDuo are avantajul că poate fi despărțită foarte ușor între două autotractoare, la vamă sau în alte zone specifice.

De asemenea, față de o combinație standard de 40 de tone, EcoDuo are un consum mai mic pe tona transportată, ocupă mai puțin spațiu pe drum, iar presiunea pe infrastructură este mai mică, datorită greutății reduse pe axă.

Schmitz Cargobull a livrat 500 de proțapuri pentru combinații EcoDuo

Din aceeași categorie...

Back to top button