Schmitz Cargobull a livrat către PEMA semiremorca cu numărul 15.555

15.555 de semiremorci Schmitz Cargobull livrate celor de la PEMA
Anul acesta, în cadrul transport logistic 2019 de la Munchen, Schmitz Cargobull a livrat către compania de închirieri PEMA semiremorca cu numărul 15.555.

Schmitz Cargobull și PEMA GmbH, una dintre cele mai mari companii de închirieri de vehicule comerciale din Europa, se bucură de o colaborare de succes care durează de decenii.

Schmitz Cargobull a livrat către PEMA semiremorca cu numărul 15.555

„Pe lângă succesul afacerilor, contactele noastre personale au crescut și s-au adâncit de-a lungul anilor”, a declarat Peter Ström, Managing Director în cadrul PEMA.

Livrarea celei de-a 15.555-a semiremorcă către PEMA simbolizează un parteneriat excelent și reflectă, de asemenea, calitatea convingătoare a produselor și serviciilor noastre”, declarat Boris Billich, directrul de vânzări Schmitz Cargobull.

PEMA achiziționează în mod regulat semiremorci care acoperă întregul spectru al produselor Schmitz Cargobull, de la cele mai moderne semiremorci frigorifice până la cele universale sau dedicate agriculturii.

VEZI ȘI:  Autostrada A1 din Germania închisă mai multe ore, după ce două camioane s-au ciocnita

În plus față de portofoliul său modern de produse, Schmitz Cargobull oferă și o rețea completă de servicii cu 1.700 de ateliere în întreaga Europă.

„În momente dificile, proprietarii de flote trebuie să aibă control total asupra costurilor de expoatare, iar transparența oferită de compania noastră (n.r. Schmitz Cargobull) face diferența”, a completat Irsfeld.

Follow #infotrucker