Top NewsTrailer

Schmitz Cargobull a prezentat în premieră în România semiremorca EcoVARIOS

Schmitz Cargobull România a prezentat în premieră semiremorca EcoVARIOS, în cadrul evenimentului SCB Oktoberfest, organizat la sediul său din București.

SCB Oktoberfest, un eveniment devenit tradiție pentru producătorul german de remorci, este o oportunitate de a lua pulsul pieței locale de transport, a aduna deopotrivă parteneri și clienți, respectiv de a prezenta cele mai recente inovații în materie de remorci.

Schmitz Cargobull a prezentat în premieră în România semiremorca EcoVARIOS

Inspirat de motto-ul “Innovations for Transport Efficiency”, clienții prezenți în cadrul evenimentului au putut vedea cele mai noi inovații Schmitz Cargobull, concepute special pentru îmbunătățirea eficienței economice a flotelor.

VEZI ȘI: Austria prelungește controalele la granița cu Slovacia

Pe lăngă EcoFLEX, primul model din gama EcoGeneration, care poate fi comandat în România, și semiremorca EcoVARIOS, Schmitz Cargobull a prezentat și basculantele S.KI 7.2, S.KI 8.2 și semiremorca frigorifica S.KO echipată cu sistemele antiefracție TL3 și TL4, respective agregatul frigorific de ultima generație S.CU.

EcoVARIOS prezentat în premieră în România

La fel ca EcoFLEX, semiremorca EcoVARIOS are corp ajustabil. Atunci când este configurată pentru transport la capacitate maximă, EcoVARIOS are înălțimea totală de 4 metri, atât în față, cât și în spate. În modul Eco, înălțimea interioară este de 3 metri. Partea din spate a semiremorcii poate fi coborâtă cu 50 de cm, obținând forma aerodinamică optimizată pentru reducerea consumului de combustibil.

În poziție Eco, semiremorca se pretează pentru transportul de mărfuri generale grele, băuturi, role de tablă sau de hârtie, sau alte mărfuri ce nu necesita înălțime utilă mai mare de 2.200 mm. În pozție standard, EcoVARIOS este adecvată în special pentru transportul de volum mare și de componente auto, atunci când transportați trei boxpaleți metalici stivuiți unul peste altul, de exemplu.

De asemenea, EcoVARIOS este flexibilă și în ceea ce privește înălțimile de cuplare.

Prin cele trei variante ale gamei EcoGeneration – EcoFIX, EcoFLEX și EcoVARIOS – Schmitz Cargobull, în calitate de lider European al pieței de remorci, contribuie la reducerea consumului de combustibil în transportul rutier și, implicit, la reducerea emisiilor de CO2.

Din aceeași categorie...

Back to top button