Trailer

Schmitz Cargobull construiește o nouă fabrică în Spania

Schmitz Cargobull Ibérica a organizat recent ceremonia de începere a lucrărilor la noua sa fabrică din Figueruelas (Spania). Noua fabrică este situată la doar 3 km distanță de cea existentă.

Compania investește aproximativ 19 milioane de euro în noua facilitate de producție, care va fi inaugurată în august 2022. Aceasta va avea peste 280 de angajați și o capacitate de producție de 60 de vehicule pe zi.

Schmitz Cargobull construiește o nouă fabrică în Spania

Noua fabrică va avea o suprafață totală de 104.000 mp: 16.400 mp sunt utilizați pentru producție și logistică, 2.000 mp pentru birouri pe trei etaje, plus un depozit pentru vehicule noi și rulate.

”Sunt foarte mândru de evoluția Schmitz Cargobull în Spania. Când am început proiectul, în 2002, producția estimată era de 5 semiremorci pe zi. În prezent am ajuns la 20 de vehicule pe zi, iar până la finalul anului vom crește la 22. Cu noua fabrică și noua linie de spumă pentru remorci frigorifice vom putea produce până la 60 de vehicule pe zi”, a declarat Andreas Schmitz, președinte al Schmitz Cargobull AG.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a livrat prima semiremorcă frigorifică electrică S.KOe

La fel ca în fabrica existentă, noua facilitate va putea produce toate produsele din gamele S.CS (cu prelată), S.KO (semiremorci frigorifice) și M.KO (camioane cu suprastructură tip box) pentru piețele din Spania, Portugalia, Franța, Italia și Africa.

În ultimii 5 ani, Schmitz Cargobull Ibérica și-a dublat atât vânzările, cât și producția. ”Cererea este în creștere, iar noua fabrică ne va permite să ne triplăm volumele”, a spus și Jordi Romero, Director General al Schmitz Cargobull Ibérica.

Din aceeași categorie...

Back to top button