Trailer

Schmitz Cargobull deschide o nouă fabrică, în Marea Britanie

Schmitz Cargobull, cel mai mare producător european de semiremorci, va deschide o nouă fabrică, în Manchester, unde va construi vehicule personalizate pentru piețele din Marea Britanie și Irlanda.

”Marea Britanie este o piață cheie pentru noi, iar noua fabrică ne permite să venim mai aproape de clienții noștri”, a declarat Andreas Schmitz, Chief Executive Officer al Schmitz Cargobull.

Schmitz Cargobull deschide o nouă fabrică, în Marea Britanie

Facilitatea din Wythenshawe, Greater Manchester, are 7.500 mp. Producția este programată să înceapă în această vară, cu o capacitate de 50 de unități pe săptămână.

Fabrica va avea și un depozit de piese de schimb de 1.000 mp pentru livrări locale. Până la finalul anului, depozitul va deveni principala bază pentru echipa Schmitz Cargobull UK.

VEZI ȘI: Un nou tip de șa de cuplare, care împiedică răsturnarea autotractorului odată cu semiremorca

Noua fabrică se alătură rețelei de producție a Schmitz Cargobull, care include facilități în Germania (Vreden, Altenberge, Gotha și Toddin), Lituania, Rusia, Spania, Turcia și Australia. Compania produce în prezent aproximativ 46.000 de remorci anual.

”Vrem să susținem companiile de transport din Marea Britanie și Irlanda cu produse generale și specifice pieței, cei mai mici timpi de livrare posibili și piese de schimb disponibile non-stop”, a spus și Boris Billich, director de vânzări la Schmitz Cargobull.

Din aceeași categorie...

Back to top button