Schmitz Cargobull introduce contractul de service Trailer Service Basic

Schmitz Cargobull introduce contractul de service Trailer Service Basic
Schmitz Cargobull introduce contractul de service Trailer Service Basic, care acoperă înlocuirea tuturor componentelor uzate ale sistemului de frânare și axelor în schimbul unui cost lunar fix.

Modulul Trailer Service Basic oferă clienților care nu utilizează încă un contract de service o nouă poartă de intrare serviciilor Schmitz Cargobull. Acesta acoperă transparent costurile pentru înlocuirea tuturor componentelor uzate ale sistemului de frânare și axelor, în schimbul unui cost lunar fix.

Schmitz Cargobull introduce contractul de service Trailer Service Basic

Contractul acoperă plăcuțele de frână, discurile de frână, etrierele și valvele de frână, cilindrii și conductele de frână, precum și modulatorul EBS, rulmenții roților, burdufurile suspensiei pneumatice și amortizoarele.

Vehiculele sunt de asemenea listate cu Cargobull Euroservice cu plata garantată. Ca rezultat, clienții vor primi asistență rapidă și imediată non-stop, prin intermediul unui hotline gratuit, în toată Europa. Asistența va fi oferită imediat de echipele mobile, iar la nevoie vehiculul va fi tractat gratuit la un centru de service. Intervențiile pot fi efectuate la unul din cei 1700 de parteneri de service ai Schmitz Cargobull din 40 de țări europene.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci Eco Generation

Clienții pot actualiza oricând pachetul de bază la un contract Full Service Trailer sau Full Service Tyre. Acestea acoperă înlocuirea componentelor uzate, costurile defecțiunii și costurile inspecției tehnice.

Follow #infotrucker