Trailer

Schmitz Cargobull lansează aplicația TrailerConnect TyreManager

Schmitz Cargobull lansează aplicația gratuită TrailerConnect TyreManager, care permite configurarea simplă a senzorilor după înlocuirea sau rotirea anvelopelor.

Schmitz Cargobull nu se concentrează doar pe dezvoltarea continuă a remorcilor. Serviciile legate de remorci devin și ele tot mai importante.

Schmitz Cargobull lansează aplicația TrailerConnect TyreManager

Un exemplu este noua aplicație TrailerConnect TyreManager. Cu ajutorul ei, clienții pot configura simplu senzorii anvelopelor după o înlocuire sau o rotire, iar datele relevante sunt imediat disponibile în portalul TrailerConnect. Astfel sunt evitate vizitele în atelierele de service, crescând disponibilitatea remorcii.

De asemenea, aplicația permite atribuirea senzorilor pe noile poziții, cu doar câteva clickuri, după o schimbare a roții sau înlocuirea senzorului.

Totul se face prin simpla scanare a codului QR printat pe senzor cu un dispozitiv mobil și reconfigurarea senzorului în aplicație. Noii senzori sunt atribuiți prin schimbarea poziției anvelopelor individual, schimbarea poziției axelor sau învățând noii senzori când a fost montată o roată nouă.

VEZI ȘI: Combinație aerodinamică între un cap tractor Actros și o remorcă Schmitz Cargobull cu extensii

Toate configurațiile sunt documentate și afișate clar pentru fiecare remorcă în portalul TrailerConnect. Aplicația poate fi folosită pe un telefon inteligent, tabletă sau PC. Astfel, nu mai este nevoie de o vizită consumatoare de timp la un partener de service, iar remorca poate circula imediat.

Aplicația pentru configurarea și administrarea senzorilor anvelopelor montate pe remorcile Schmitz Cargobull este gratuită. O precondiție este ca remorca să fie echipată cu unități telematice de control TrailerConnect CTU sau CTU 3.

Clienții Schmitz Cargobull interesați de utilizarea TrailerConnect TyreManager se pot înregistra la tyremanager.cargobull.com și să înceapă să folosească aplicația imediat.

Din aceeași categorie...

Back to top button