Schmitz Cargobull lansează o semiremorcă frigorifică cu zero emisii

Schmitz Cargobull lansează o semiremorcă frigorifică cu zero emisii
Alături de alte noutăți expuse în cadrul standului său de la Hanovra, Schmitz Cargobull au venit cu o semiremorcă frigorifică cu emisii zero.

Majoritatea producătorilor de vehicule comerciale deja fac pași importanți în direcția protejării mediului înconjurător. Însă aceștia trebuie susținuți și de cei care vin cu soluții în materie de semiremorci.

Schmitz Cargobull lansează o semiremorcă frigorifică cu zero emisii

De aceea, Schmitz Cargobull propune un nou concept de semiremorcă pentru transportul produselor proaspete sau refrigerate echipată cu agregat de frig S.CUe (Semi-Trailer-Cooling-Unit electric). Această combinație cu zero emisii promite să revoluționeze segmentul de distribuție.

VEZI ȘI: Siguranță îmbunătățită cu noile tehnologii de iluminare dezvoltate de Hella (VIDEO)

În ciuda faptului că semiremorca nu va produce daune asupra mediului înconjurător, acesta va fi capabil de performanțe de top în materie de răcire/încălzire.

Bateriile sistemului de răcire sunt aranjate în așa fel încât să permită încărcarea paleților fără să întâmpine probleme. În funcție de nevoi, Schmitz Cargobull poate oferi o baterie de 65 kWh, iar sistemul de refrigerare poate funcționa până la 10 ore fără să necesite reîncărcarea acumulatorilor.

Follow #infotrucker