Trailer

Schmitz Cargobull livrează primele 300 de semiremorci certificate TAPA TSR-1

Schmitz Cargobull a primit peste 300 de comenzi pentru semiremorca frigorifică S.KO COOL certificată TAPA TSR-1, pentru transportul mărfurilor de mare valoare.

Conformitatea semiremorcilor cu cel mai înalt nivel de siguranță al asociației, Trucking Security Requirements (TSR), a fost confirmat de auditorul independent DQS, aprobat de TAPA, în urmă cu 10 luni. Schmitz Cargobull este primul producător OEM care integrează cerințele TAPA în vehiculele sale, oferind acest echipament din fabrică.

Schmitz Cargobull livrează primele 300 de semiremorci certificate TAPA TSR-1

Compania spune că de la lansarea semiremorcii cu sistemul telematic TrailerConnect, la IAA Commercial Vehicles 2022, ”cererea de vehicule frigorifice cu acest echipament a crescut constant, cu peste 300 de unități cu certificare TAPA comandate sau deja livrate”.

”Suntem încântați că putem oferi clienților semiremorca S.KO COOL cu cel mai înalt standard de siguranță, TAPA TSR-1, din fabrică. Cu S.KO COOL, clienții noștri își pot transporta marfa cu deplină încredere și cel mai înalt nivel de securitate”, spune Carsten Krieger, Manager de Produs la Schmitz Cargobull.

VEZI ȘI: Semiremorcă frigorifică Schmitz Cargobull cu agregat 100% electric pentru Blue River

Pentru a îndeplini cerințele TAPA TSR-1 a fost integrat un sistem de alarmare sonoră în TrailerConnect, care declanșează o alarmă în cazul unui acces neautorizat în remorcă. În plus, noul sistem electronic de încuiere TL4 asigură că mărfurile sunt protejate împotriva accesului neautorizat. Utilizatorul poate seta puncte de încărcare și descărcare în care sistemul descuie sau încuie automat ușile, la intrare și la ieșire.

”Felicităm Schmitz Cargobull pentru succesul lansării semiremorcii TSR-1, un nou indiciu al importanței standardelor TAPA pentru expeditori și furnizorii lor de transport”, spune și Markus Prinz, Senior Manager, Training & Standards, TAPA EMEA.

Din aceeași categorie...

Back to top button