Schmitz Cargobull reintroduce în gamă remorcile pentru containere interschimbabile

Schmitz Cargobull reintroduce în gamă remorcile pentru containere interschimbabile
Schmitz Cargobull a reintrodus în gamă remorcile pentru containere interschimbabile și a lansat un nou container interschimbabil, care completează gama de produse dedicată transportului multimodal.

Transportul multimodal de mărfuri generale devine din ce în ce mai important în Europa, ca urmare a creșterii densității traficului, a emisiilor asociate de dioxid de carbon și din cauza cerințelor multor expeditori pentru logistică durabilă.

Schmitz Cargobull reintroduce în gamă remorcile pentru containere interschimbabile

Schimbarea rapidă între șosea și cale ferată, siguranța mărfurilor și flexibilitatea remorcilor necesare pentru acest tip de transport pune presiune pentru producătorii de vehicule.

Astfel, pentru a-și extinde gama de produse, Schmitz Cargobull a reintrodus, după o pauză de câțiva ani, remorcile A.WF și Z.WF pentru transportul de containere interschimbabile scurte, care vor fi produse în Slovacia, la uzina din Michalovce.

Programul pentru remorci include, pe lângă remorca cu două axe A.WF, și remorcă cu axă centrală Z.WF. Pentru ambele variante, Schmitz Cargobull comunică o sarcină utilă de 14,5 tone și în afara containerelor interschimbabile, acestea pot transporta și containere de 20 de picioare.

Opțional, șasiurile pot fi comandate în variantă zincată, în acest caz Schmitz Cargobull oferind o garanție totală împotriva ruginei de 10 ani, pentru toate componentele zincate.

Noul container interschimbabil W.BO
O noutate absolută este noul container interschimbabil W.BO, care este o completare a gamei de produse Schmitz Cargobull ca soluție de transport multimodal. În loc să piardă timpul în timpul încărcării și descărcării, acest tip de suprastructură pot fi așezată și înlocuită imediat cu o alta pregătită pentru transport.

VEZI ȘI: Eddie Stobart a plasat o comandă record de 2.250 de camioane Scania

În plus, față de timpul economisit, acest lucru ajută vehiculul de transport să fie utilizat mai eficient. Mai mult, timpul de conducere pe șofer este redus și se evită cursele goale.

Containerul interschimbabil Schmitz Cargobull W.BO pentru transportul de mărfuri generale uscate este o suprastructură cu pereți netezi din oțel, care oferă o gamă largă de opțiuni de echipare, cum ar fi un sistem double-decker, ușă rulou sau sistem standard de închidere cu cheie.

Produs la comandă de Kerex, noul W.BO este disponibil în trei variante: din oțel cu pereți din prelată sau ficși la o dimensiune de 7,45 metri și cu pereți din prelată la o dimensiune de 7,82 m.

Follow #infotrucker