Trailer

S.KO PACE SMART, prima semiremorcă Schmitz Cargobull produsă în UK

Schmitz Cargobull, cel mai mare producător european de semiremorci, a prezentat S.KO PACE SMART, primul model care va fi produs la fabrica sa din Marea Britanie.

S.KO PACE SMART este o semiremorcă pentru mărfuri uscate, proiectată special pentru operatorii și piețele din Marea Britanie și Irlanda.

S.KO PACE SMART, prima semiremorcă Schmitz Cargobull produsă în UK

Modelul Schmitz Cargobull S.KO PACE SMART este proiectat special pentru transport de colete și mărfuri uscate. Datorită utilizării panourilor tip fagure STRUKTOPLAST, remorcile cântăresc cu aproximativ 600 kg mai puțin decât modelele concurente.

Ele sunt construite pe un șasiu MODULOS complet galvanizat și vin cu o garanție anti-rugină de 10 ani. Axele ROTOS sunt acoperite de o garanție de 6 ani sau 1.000.000 km (fără consumabile).

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a livrat prima semiremorcă frigorifică electrică S.KOe

S.KO PACE SMART poate avea o înălțime internă de 2.600, 2.800 sau 3.200 mm, iar volumul maxim este de 108 mc. În funcție de configurație, greutatea este între 5.800 și 6.450 kg. Semiremorca poate transporta 33 de europaleți sau 26 de paleți ISO.

Fabrica Schmitz Cargobull din Manchester a creat până acum 40 de locuri de muncă, în producție și administrație. Întreaga echipă a Schmitz Cargobull din Marea Britanie are în prezent 62 de angajați.

S.KO PACE SMART, prima semiremorcă Schmitz Cargobull produsă în UK

Din aceeași categorie...

Back to top button