ȘtiriTrailer

Schmitz Cargobull și Krone și-au dat acces reciproc la sistemele telematice

Schmitz Cargobull și Krone și-au dat acces reciproc la sistemele telematice, pentru ca flotele mixte să aibă acces la datele vehiculelor prin portalul telematic preferat.

Cu alte cuvinte, companiile de transport cu flote mixte de remorci dotate cu sistemele telematice de fabrică Schmitz Cargobull și Krone, pot accesa datele despre acestea, indiferent de hardware-ul instalat sau de portalul utilizat.

Schmitz Cargobull și Krone și-au dat acces reciproc la sistemele telematice

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că cei doi producători de remorci și-au dat acces reciproc la interfețele standardizate.

„Clienții doresc să acceseze toate datele despre remorci cât mai repid, ușor și transparent posibil pentru a-și gestiona flotele și mai eficient. Acest lucru îl asigurăm acum cu compatibilitatea Cargobull Telematics și Krone Telematics. Fiecare client poate prelua toate datele de care are nevoie în portalul telematic preferat. O adevărată etapă digitală pentru multe companii de transport”, mai spun cele două companii.

Pentru companiile de transport, standardizarea, consolidărea datelor și, prin urmare, interfețele deschise devin tot mai interesante, spun cei doi producători de remorci.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz eActros a intrat în flota producătorului de ciocolată Ritter Sport

Monitorizarea și evaluarea continuă a datelor provenite de la remorci nu doar că susține procesele logistice și contribuie la reducerea costurilor interne ale companiilor de transport, dar devine extrem de importantă pentru toate procesele de automatizare ale remorcii.

Așadar, analiza continuă a datelor despre remorci devine din ce în ce mai importantă, iar standardizarea devine un element de bază pentru managementul holistic al flotei, dar și pentru a reduce semnificativ costurile.

Din aceeași categorie...

Back to top button