Top NewsTransport 4.0

Schmitz Cargobull și TIP Trailer au interconectat sistemele telematice

Schmitz Cargobull și TIP Trailer pregătesc terenul pentru integrarea perfectă a datelor între sistemele telematice TrailerConnect și TIP Insight.

Schmitz Cargobull și TIP Trailer au încheiat un acord cu efect imediat, conform căruia, remorcile producătorului german pot transfera automat datele prin hardware-ului standardizat TrailerConnect la sistemul TIP Insight.

Schmitz Cargobull și TIP Trailer au interconectat sistemele telematice

Acest lucru permite companiilor de transport care utilizează sisteme telematice de la producătorul de remorci Schmitz Cargobull și servicii de la furnizorul de servicii de echipamente TIP Trailer să decidă în mod liber în ce sistem trebuie să fie afișate datele. Această soluție simplă și comodă este posibilă datorită unei cooperări între Cargobull Telematics și TIP Insight: interfața standardizată a TrailerConnect a fost integrată în sistemul TIP Insight.

VEZI ȘI: TIP Trailer a testat o remorcă frigorifică 100% electrică

„Pentru companiile de transport, subiectele standardizării, interoperabilității și consolidării datelor și, prin urmare, interfețele deschise, reprezintă așteptări esențiale pentru a realiza digitalizarea”, spun într-o declarație comună Marnix Lannoije, director general al Schmitz Cargobull Telematics și Theo de Vries, vicepreședinte comercial M&R și TIP Insight.

TrailerConnect răspunde cererii de digitalizare

Utilizarea hardware-ului standardizat TrailerConnect în remorca Schmitz Cargobull este decizia cea mai sustenabilă și cea mai sensibilă din punct de vedere economic pentru a răspunde la cererea tot mai mare de digitalizare. TrailerConnect permite analiza continuă a datelor remorcii în timp real și constituie baza pentru servicii în rețea, crescând semnificativ sustenabilitatea și competitivitatea.

Schmitz Cargobull și TIP Trailer au interconectat sistemele telematice

„Furnizarea fără probleme a datelor necesită atât standardizarea datelor, cât și interoperabilitatea sistemelor ca elemente constitutive elementare. Clienții noștri vorbesc pe o singură voce în această privință: doresc să acceseze toate datele despre vehicule cât mai rapid, mai ușor și mai transparent posibil, pentru a-și gestiona flotele și operațiunile într-un mod și mai eficient. Asigurăm acum acest lucru prin compatibilitatea dintre TIP Insight și Cargobull Telematics. Fiecare client poate apela toate datele de care are nevoie în portalul telematic preferat. O etapă importantă în transformarea digitalizării într-o realitate pentru multe companii de transport.”, au mai explicat oficialii celor două companii.

Din aceeași categorie...

Back to top button