Trailer

Schmitz Cargobull inclus în TOP 100 cele mai inovatoare companii din Germania

Schmitz Cargobull AG, liderul pieței europene de semiremorci, a fost inclus în TOP 100 cele mai inovatoare companii din Germania.

Realizat sub întrumarea jurnalistul științific Ranga Yogeshwar, TOP 100 cele mai inovatoare companii se adresează IMM-urilor din Germania. La ediția din acest an au aplicat peste 400 de companii la toate cele trei categorii de mărime: până la 50, între 51 și 200 și peste 200 de angajați.

Schmitz Cargobull s-a impus în acest proces de selecție științifică pentru a fi selectat ca unul dintre inovatorii de top.

„Suntem mândri să ne aflăm în TOP 100 cele mai inovatoare companii din Germania. Acest premiu confirmă angajamentul întregii echipe Schmitz Cargobull și ne stimulează să continuăm să investim în concepte de vehicule și soluții de transport inovatoare. Prioritatea principală la Schmitz Cargobull este de a oferi clienților noștri o valoare adăugată reală. Suntem mulțumiți de inovațiile noastre doar atunci când acestea îi ajută pe clienții noștri să își sporească profitabilitatea și să obțină cel mai mic cost total de proprietate, astfel încât aceștia să poată oferi propriilor clienți un serviciu mai fiabil”, a declarat Andreas Schmitz, CEO al Schmitz Cargobull AG.

Printre inovațiile Schmitz Cargobull care au avut un impact major pentru industria de transport se numără suprastructura FERROPLAST, semiremorca frigorifică electrică sau semiremorcile cu prelată EcoGeneration, care reduc semnificativ consumul de motorină și emisiile de CO2 prin modificarea formei.

VEZI ȘI: Primul centru automat de transbordare pentru remorci

Cercetătorul în domeniul inovării, Prof. Dr. Nikolaus Franke, de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, și echipa sa au analizat puterea de inovare a tuturor participanților.

Franke este fondator și director al Institutului pentru antreprenoriat și inovare de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena. Cu 26 de premii de cercetare și peste 200 de publicații, este unul dintre cei mai importanți cercetători în domeniul inovării la nivel internațional.

Mai mult de 100 de criterii din cinci categorii

Considerațiile se bazează pe mai bine de 100 de criterii din cinci categorii: managementul de top care promovează inovarea, climatul de inovare, procesele și organizarea inovatoare, orientarea externă/inovarea deschisă și succesul inovării.

Pentru a fi validate ca inovatoare, activitatea companiilor aplicante trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

  • Sunt companiile capabile să creeze noi produse, noi servicii, noi procese și noi modele de afaceri?
  • Și sunt aceste realizări doar coincidențe sau sunt rezultatul unei abordări structurate și orientate?

De asemenea, este important cum și dacă inovațiile și îmbunătățirile produselor au reușit să se impună pe piață.

În total, 287 de companii poartă sigiliul TOP 100 Innovator începând cu 1 februarie 2024. Pot fi premiate maximum 100 de companii pentru fiecare categorie de mărime.

Din aceeași categorie...

Back to top button