Top NewsTrailer

Schmitz Cargobull și Transporeon îmbunătățesc controlul asupra datelor de transport

Schmitz Cargobull își conectează sistemul telematic TrailerConnect® cu soluția Transporeon și aduce mai multă vizibilitatea și controlul asupra datelor de transport.

Transporeon, cea mai importantă platformă europeană de management al transporturilor, și Schmitz Cargobull, cel mai important producător european de remorci, au anunțat un parteneriat care va oferi clienților Schmitz Cargobull o conexiune ușoară și sigură a datelor la soluția de vizibilitate în timp real a Transporeon.

Schmitz Cargobull și Transporeon îmbunătățesc controlul asupra datelor de transport

Această conectivitate este posibilă prin noul centru de gestionare a datelor Schmitz Cargobull TrailerConnect® și îmbunătățește vizibilitatea și controlul asupra datelor de transport.

Fiecare remorcă nouă Schmitz Cargobull este echipată standard cu sistemul telematic Schmitz Cargobull. Sistemul înregistrează în permanență toate datele relevante ale remorcii – cum ar fi datele privind temperatura și unitatea de răcire, viteza, consumul de combustibil, greutatea sau presiunea în anvelope. Toate acestea sunt colectate de portalul TrailerConnect®, de unde acum pot fi distribuite cu ușurință prin intermediul Centrului de gestionare a datelor TrailerConnect® către Transporeon.

Transportatorii și expeditorii de mărfuri pot decide apoi ce date de transport doresc să partajeze și cu cine, din cadrul unei rețele securizate. Datele nu vor fi niciodată vizibile pentru nimeni din afara rețelei, asigurând confidențialitate și securitate totală asupra tuturor informațiilor partajate de transportatori.

Oferindu-le furnizorilor principali de logistică posibilitatea de a combina datele telematice ale remorcilor cu puternicii algoritmi de învățare automată și capacitățile de inteligență artificială ale Transporeon, clienții Schmitz Cargobull vor putea oferi date mai complete despre transport unui anumit client, care pot duce la rezultate tangibile.

Cu ajutorul drepturilor Centrului de gestionare a datelor TrailerConnect® al Schmitz Cargobull, domeniul de aplicare și tipul de conținut pot fi configurate pentru transmiterea datelor și setate individual pentru fiecare client.

Mai multe beneficii

Această abordare personalizată oferă mai multe beneficii comerciale tangibile. De exemplu, părțile interesate vor putea utiliza datele cu ajutorul platformei Transporeon pentru a îmbunătăți modul în care măsoară emisiile de dioxid de carbon și prezice ETA, precum și pentru a-și îmbunătăți procesele de potrivire a mărfurilor.

VEZI ȘI: Kässbohrer vine la IAA 2022 cu cele mai ușoare remorci siloz

„Pe măsură ce digitalizarea lanțului de aprovizionare continuă să se accelereze, știm că clienții noștri au nevoie să se conecteze la clienții lor și la numeroasele sisteme care îi pot ajuta să crească eficiența și să reducă costurile”, a declarat Søren Danielsen, Manager Digital Services la Schmitz Cargobull. „Știm, de asemenea, că transportatorii se așteaptă să aibă control deplin asupra acestor date. Reunirea datelor noastre telematice cu capacitățile de inteligență artificială ale Transporeon va oferi un nivel complet nou de informații, pe care clienții Schmitz Cargobull, în calitate de furnizori de date de transport, le pot apoi împărtăși cu ușurință și în siguranță cu părțile relevante pentru a-și îmbunătăți rețelele logistice.”

Acces la Transporeon Carrier Trust Center

De asemenea, clienții comuni vor obține, de asemenea, beneficii suplimentare prin accesul la Transporeon Carrier Trust Center – care facilitează colaborarea participanților cu partenerii din lanțul de aprovizionare – și la alte servicii cu valoare adăugată pentru transportatori.

„A avea acces în timp real la date de transport precise nu a fost niciodată mai important pentru afacerile de logistică și, în calitate de cel mai mare furnizor de date în timp real de cea mai bună calitate, integrate cu execuția transportului, suntem bine plasați pentru a oferi informații aprofundate”, a declarat Jesper Bennike, Chief Product Officer la Transporeon. „Combinarea datelor despre vehicule ale Schmitz Cargobull cu datele noastre de vizibilitate în timp real va permite algoritmilor noștri să ofere previziuni ETA și mai precise. Clienții vor beneficia de întreaga valoare a datelor telematice fără riscul accesului neautorizat al terților și al fluxului necontrolat de date, ceea ce face ca acest parteneriat să fie o combinație perfectă.”

Din aceeași categorie...

Back to top button