Schmitz Cargobull va coopera cu Dongfeng Motor

Compania germana Schmitz Cargobullsi compania chineza Dongfeng Motor au anuntat in cadrul Salonul Auto de la Shanghai ca vor cooperare pe segmentul semiremorcilor pentru pietele asiatice.

Cele doua companii au decis sa infiinteze un joint-venture pentru producerea de semiremorci si caroserii de camioane pentru segmentele de tonaj mare si distributie. Ambele companii se numara printre cei mai importanti producatori de vehicule comerciale din industrie, iar aceasta colaborare reprezinta, o oportunitate foarte buna de extindere prin aducerea unor solutii de transport inovatoare pe o piata globala in continua crestere. Pentru inceput, tinta acestui joint-venture este obtinerea unei productii de foarte buna calitate, precum si stabilirea unei retele de vanzari si service foarte bine dezvoltata, care sa ofere servicii inovatoare in China. Potrivit lui Huang Gang, general manager Dongfeng, colaborarea dintre liderul de pe segmentul de camioane din China si cel european de pe segmentul de semiremorci va aduce o solutie completa pentru clientii chinezi. Pentru perioada urmatoare se preconizeaza o crestere a volumelor de bunuri pe piata asiatica, dar si pentru export, astfel ca sunt necesare noi concepte de transport pentru reteaua locala de drumuri, iar acestea presupun schimbari tehnologice ale vehiculelor.

Schmitz Cargobull va coopera cu Dongfeng Motor

Potrivit companiei Schmitz Cargobull, prin noua extindere strategica pe piata asiatica, compania raspunde cererii globale pentru concepte moderne de vehicule comerciale. „Dongfeng este un partener care se potriveste strategiei noastre atat in ceea ce priveste calitatea, cat si orientarea catre client. Folosindu-ne de know-how-ul nostru inovator in ceea ce priveste constructia de semiremorci si experienta Dongfeng in China, vrem sa continuam impreuna extinderea pe aceasta piata„, a declarat Ulrich Schopker, membru al Comitetului Director Schmitz Cargobull.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.