Trailer

Un nou spate pentru remorcile Schwarzmüller, pentru mărfuri extra-lungi

Noua parte spate a semiremorcilor platformă cu 3 axe este rezultatul unui proiect al Schwarzmüller implementat pentru compania germană de logistică Dettendorfer.

Producătorul austriac Schwarzmüller a proiectat o nouă parte spate a remorcilor, dedicată transportului de piese lungi din oțel. Soluția a fost prezentată recent companiei de logistică Johann Dettendorfer Spedition Ferntrans GmbH.

Un nou spate pentru remorcile Schwarzmüller, pentru mărfuri extra-lungi

Până acum, pentru a transporta grinzile de oțel de 15 metri lungime, Dettendorfer trebuia să deschidă ușile din spate ale semiremorcilor platformă. Ca rezultat, lățimea maximă a vehiculului era depășită în mod repetat.

Pentru a remedia această problemă, Schwarzmüller a găsit o nouă soluție tehnică. Potrivit cerințelor Dettendorfer, departamentul de dezvoltare al Schwarzmüller a proiectat o nouă parte din spate.

Ușile duble din spate au fost înlocuite cu un perete fix și patru grinzi folosite ca barieră. Partea din spate poate fi acoperită cu o prelată cu rulare automată.

VEZI ȘI: Remorcă cu o singură axă, soluția Talson pentru transport de volum

Stabilitatea soluției este obținută cu ajutorul a patru bare transversale cu prinderi suplimentare pe diagonală. Plafonul a fost de asemenea ranforsat cu fire de sârmă.

Soluția este certificată Code XL și, exclusiv la Schwarzmüller, pentru transport de băuturi. Compania produce în prezent 40 de astfel de vehicule pentru Dettendorfer.

Compania din Bavaria Superioară a mai beneficiat de-a lungul timpului de numeroase soluții personalizate de la Schwarzmüller.

Din aceeași categorie...

Back to top button