ȘtiriTop News

Se amână aplicarea sancțiunilor privind utilizarea sistemului Ro e-Transport

Aplicarea sancțiunilor privind utilizarea sistemului Ro e-Transport se amână pentru 1 octombrie, cu trei luni mai târziu decât era stabilit inițial.

Guvernul României a adoptat în ședința sa de ieri modificarea art. 18 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 41/2022 pentru instituirea Sistemului naţional privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat RO e-Transport.

Se amână aplicarea sancțiunilor privind utilizarea sistemului Ro e-Transport

În draftul de OUG discutat ieri în cadrul CES se prevedea prorogarea termenului de aplicare a sancțiunilor pentru contravenții privind utilizarea sistemului RO e-Transport până la 1 septembrie 2022.

VEZI ȘI: Restricții pentru camioane în sezonul estival (1 iulie – 31 august 2022)

Textul final privind prorogarea termenului de aplicare a sistemului RO e-Transport, care a fost publicat în Monitorul Oficial, prevede amânarea până la data de 1 octombrie 2022.

UNTRR a solicitat amânarea cu 12 luni a intrării în vigoare a RO e-Transport prin intervenții directe adresate Parlamentarilor români și observații transmise Guvernului României, inclusiv prin intermediul Confederației Patronale Concordia.

Din aceeași categorie...

Back to top button