Utilitare ușoare

Se liberalizează vânzările pentru autoutilitara electrică Rivian

Autoutilitara electrică Rivian nu va mai fi utilizată doar de gigantul american Amazon, ci va fi disponibilă pe piață și pentru alte companii.

Proiectată de la zero, Rivian este platforma pe care se bazează autoutilitara electrică de livrare personalizată a Amazon, ce acordă prioritate siguranței, confortului șoferului și sustenabilității.

Se liberalizează vânzările pentru autoutilitara electrică Rivian

Acum, autoutilitara electrică Rivian este disponibilă și pentru alte companii, în afară de Amazon. Această mutare oferă companiilor din întreaga lume mai multe oportunități de a-și electrifica flotele de livrare cu un vehicul electric de ultimă generație.

„Suntem încântați să deschidem vânzările pentru mai multe companii. Aproximativ un sfert din CO2 emis în sectorul transporturilor din SUA provine de la vehiculele comerciale, așa că este imperativ să facem tot ce putem cât mai curând posibil pentru a contribui la reducerea emisiilor”, a declarat RJ Scaringe, CEO al Rivian.

VEZI ȘI: Toyota Kayoibako, concept van electric pentru diferite utilizări

Printre caracteristicile de siguranță ale autoutilitarei personalizată de Amazon se numără frânarea automată de urgență, avertizările de coliziune și vizibilitatea la 360 de grade.

Disponibilă în două dimensiuni, autoutilitara utilizată până în prezent doar de Amazon are o masă totală maximă autorizat de până la 4,3 tone și o sarcină utilă de până la 1,2 tone. Software-ul de la bord controlează aproape fiecare interacțiune, de la deblocarea vehiculului și deschiderea ușii, până la încărcare și accelerare.

Din aceeași categorie...

Back to top button