infotraficȘtiri

Se mențin restricțiile de circulație la Giurgiu – Ruse

Ministerul Afacerilor Externe informează că, până la data de 28 aprilie 2016, circulaţia rutieră pe podul de la Giurgiu – Ruse se va desfăşura alternativ din cauza lucrărilor care vor fi executate pentru reabilitarea podului.

Astfel, din cauza lucrărilor care vor fi executate, pe sectorul cuprins între km 64+525 şi km 64+940, circulația se va desfășura pe o singură bandă. Conducătorii auto trebuie să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Pentru informații referitoare la situaţia din punctele alternative de trecere a frontierei bulgaro – române, se recomandă contactarea telefonică a Dispeceratului Companiei Române de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, la numerele de telefon +40212643333, +40219360 şi accesarea paginii dedicate de Internet https://www.cnadnr.ro.

Se mențin restricțiile de circulație la Giurgiu - Ruse

Pentru evitarea ambuteiajelor, se recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei de stat româno-bulgare, în ambele sensuri, atât de către vehiculele destinate transportului public de mărfuri și persoane, cât și de către autoturisme:

  • DN 3: Ostrov – Silistra (trecere cu bacul);
  • DN 38 (E675): Negru Vodă – Kardam (rutier);
  • DN 39 (E 87): Vama Veche – Durankulak (rutier).
  • DN 51: Zimnicea – Svishtov (trecere cu bacul);
  • DN 55: Bechet – Oreahovo ( trecere cu bacul);
  • DN 56 (E 79): Calafat – Vidin (rutier);
  • DN 65A: Turnu Măgurele – Nikopole (trecere cu bacul);

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button