Se menține măsura ridicării restricțiilor de tonaj pentru camioane pe DN1

Se menține măsura ridicării restricțiilor de tonaj pentru camioane pe DN1
CNAIR a anunțat că se menține măsura ridicării restricțiilor de tonaj pentru camioane, pe DN1 (E60), sectorul Ploiești – Brașov.

Se menține până pe 14 mai 2020, conform prevederilor decretului 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, măsura ridicării restricțiilor de circulatie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7.5 tone, pe DN1 (E60), sectorul Ploiești – Brașov.

Se menține măsura ridicării restricțiilor de tonaj pentru camioane pe DN1

De asemenea, au fost ridicate restricțiile de circulație impuse autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7.5 tone, pe A2 (București – Constanța), DN7 (Pitești – Veștem) și DN39 (Agigea – Mangalia) în zilele dinaintea zilelor de sărbătoare legală și în zilele de sărbătoare legală, până în data de 14 mai 2020 (pe perioada stării de urgență).

VEZI ȘI: Asociațiile de transport și logistică din Germania cer repornirea graduală a economiei

Această măsură a fost luată în vederea asigurării continuității transporturilor rutiere pentru aprovizionarea populației și desfășurarea activităților economice, în contextul situație extraordinare provocate de pandemia COVID-19.

Atenție! Restricțiile de tonaj pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7.5 tone se mențin în continuare pe DN1, între București și Ploiești.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.