ȘtiriTop News

Se ridică restricția de tonaj pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea

CNAIR a anunțat că astăzi, 23.06.2022, începând cu ora 18:00, se ridică restricția de tonaj (7,5 tone) de pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, cu 7 zile mai devreme decât termenul estimat.

Inițial, perioada în care camioanele de peste 7,5 tone trebuiau să circule pe variante ocolitoare era 30 mai – 30 iunie 2022.

Se ridică restricția de tonaj pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea

Restricția s-a făcut în vederea executării lucrărilor de consolidare rambleu și parte carosabilă pe DN 7, pe sectorul cuprins între km 144+530 – km 144+700 (județul Argeș).

Precizăm că la podul situat pe DN 7 peste râul Topolog (în apropierea localității Milcoiu), se execută lucrări la intradosul acestuia, circulația desfășurându-se cu restricții de viteză de 30 km/h.

VEZI ȘI: Cererile pentru subvenția la motorină pot fi depuse după 27 iunie

Restricția de 7,5 tone ar putea fi reintrodusă în curând, pentru lucrările de la acel pod. Măsura va fi luată doar după ce constructorul va monta semnalizarea rutieră specifică instituirii restricțiilor, în funcție de tipul lucrărilor. La momentul respectiv, se va institui restricție de circulație pentru autovehiculele cu MTMA > 7,5t, pe sectorul de drum cuprins între Pitești și Râmnicu Vâlcea, care va fi menținută până în data de 15.08.2022.

Doar după ce semnalizarea rutieră va fi montată, se vor institui restricțiile de tonaj menționate, iar traficul ușor se va desfășura semaforizat, alternativ, pe o bandă, cu o restricție de viteză de 5km/h, pe sectorul de drum cuprins între km 156+600 și km 157+300.

CNAIR va reveni cu detaliile privind restricțiile și rutele ocolitoare după finalizarea montării semafoarelor.

Din aceeași categorie...

Back to top button