Sebastian Volbert este noul director al Kögel Finance

Sebastian Volbert este noul director al Kögel Finance
Kögel l-au anunțat pe Sebastian Volbert ca fiind noul director Kögel Finance, obiectivul acestuia fiind acela de a dezvolta pas cu pas serviciile financiare pentru semiremorcile sale.

În viitor, Kögel va pune accent pe un concept complet nou de finanțare, leasing și achiziția în rate, adaptat special la semiremorcile sale. De aceea, producătorul de remorci din Burtenbach a creat Kögel Finance.

Sebastian Volbert este noul director al Kögel Finance

Scopul acestui nou departament este de a consolida poziția de piață a mărcii și a impulsiona totodată internaționalizarea ei.

Sebastian Volbert, care îi raportează direct direct directorului general al Kögel, Josef Warmeling, urmează să dezvolte pas cu pas serviciile Kögel Finance.

Pentru finanțarea vânzărilor sunt uzuale în domeniul comercial, pe lângă leasing, o serie de forme de finanțare și tipuri de credit. Structurarea și dezvoltarea acestora la nivel european în cadrul Kögel Trailer GmbH intră în sarcina noului director de servicii financiare al Kögel Finance.

Acesta are ca obiectiv, pe lângă oferta pentru semiremorcă, oferirea unei soluții de finanțare în condiții de piață echitabile.

„O finanțare structurată a vânzărilor reprezintă un motor important pentru vânzări și un mare avantaj pentru clienții noștri“, spune Volbert.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz EQV, versiunea de pre-serie a unui viitorul Clasa V electric

Avantajele pentru client sunt convingătoare, pentru că acesta primește astfel totul pentru remorca sa printr-o ofertă dintr-o singură sursă, lucru care-l va ajuta pe client să ia o decizie rapidă de achiziție.

„O finanțare structurată a vânzărilor la nivel european impulsionează internaționalizarea și consolidează poziția de piață a firmei Kögel“, spune Sebastian Volbert.

Experință în segmentul vehiculelor comerciale
Prin aducerea lui Sebastian Volbert, producătorul de semiremorci Kögel a câștigat un om cu o bogată experiență atât din domeniul finanțării vânzărilor, cât și din cel al ramurii autovehiculelor utilitare.

Înainte de venirea la firma Kögel, Sebastian Volbert, originar din Westfalia, a lucrat la unul din cei mai mari producători de camioane și autobuze și a activat acolo în domeniul managementului internațional al clienților mari.

În vârstă de 50 de ani, Sebastian Volbert a condus activitatea de vânzări de vehicule comerciale pentru transport, construcții și agricultură la o companie internațională de leasing, la care a ajuns de la un producător german de semiremorci, suprastructuri și remorci.

Acolo, Sebastian Volbert a ocupat funcția de Manager de Finanțare a Vânzărilor ECC și Finanțarea Proiectelor.

Fiind primul ocupant al acestei funcții, Sebastian Volbert va păși pe un teren nou la Kögel.

„Kögel Finance va oferi curând clienților noștri noi servicii interesante, direct de la firma Kögel. Clienții noștri ne solicită aceste servicii încă de astăzi, iar noi le vom putea oferi în scurt timp. Ne așteptăm ca în viitor, o mare parte a produselor să părăsească fabrica pe baza unei soluții de finanțare“, spune Josef Warmeling, director general al Kögel.

Sebastian Volbert va fi la dispoziția clienților la nivel european pentru toate întrebările pe tema finanțării.

Follow #infotrucker