CamioaneFeatures

Segmentul construcțiilor fără camioane? Ceva imposibil!

Fie că este vorba despre transportul de agregate, asfalt sau al diferitelor utilaje, nimic nu poate funcţiona în segmentul construcţiilor fără camioane specializate. Cam asta am înțeles noi din evenimentului MAN Traction Days 2015.

Indiferent că vorbim de versiune șasiu sau cap tractor cu semiremorcă basculabilă, MAN TGS răspunde la toate nevoile și solicitările venite din segmentul construcțiilor. La cum am văzut noi că stau lucrurile, chiar şi modelul MAN TGX cu semiremorcă basculabilă cu două axe se descurcă de minune pe marile şantiere. Ergonomia, productivitatea crescută şi costurile de transport reduse sunt caracteristicile prin care se distinge modelul TGX pentru șantier. În plus, datorită cabinelor sale late, MAN TGX impune noi standarde din punct de vedere al confortului șoferului.

Multe dotări utile ale vehiculelor, cum ar fi suspensiile, reductoarele planetare, axele hipoide, sistemul de evacuare înălțat sau MAN TipMatic Offroad fac din basculantele MAN un perfecţionist din toate punctele de vedere. Atunci când se solicită soluţii de transport aplicabile în mod universal asociate cu flexibilitatea maximă, sistemele interschimbabile de tip abroll atrag toate argumentele de partea lor. Acestea pot transporta moloz provenit din demolări dar la fel de bine poate transporta și fier vechi, deşeuri, utilaje de construcţii sau alte echipamente.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]În cazul în care ești în cautarea unui camion de construcții rulat poți accesa centrul de vehicule rulate MAN.[/pullquote]

Cei care utilizează în activitatea lor autobetoniere, se pot baza la transportul de la staţia de betoane şi până la şantier pe o fiabilitate şi rapiditatea modelelor MAN. Şasiuri pentru autobetoniere de la MAN conving printr-o eficienţă economică ridicată și tehnologia inovatoare. În mod cert, o versiune clasică printre autobetoniere este modelul 8×4 din seria MAN TGS, dotat cu şasiul special configurat pentru operarea sub formă de autobetonieră.

Un concept îndrăgit îl reprezintă însă şi semiremorca betonieră, în combinaţie cu capul de tractor TGS 4×4H. Sistemul de evacuare înălțat precum şi alte pre-echipări din fabrică asigură un montaj lipsit de probleme şi fără costuri ridicate al tamburului.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button