InfrastructuraȘtiri

Segmentul Orăștie – Sibiu poate rămâne închis minim 6 luni

Așa cum v-am anunțat, lotul 3 al autostradazii A1, Orăștie – Sibiu, a fost închis complet circulației publice, la numai 10 luni de la inaugurarea cu surle si trambițe, din 14 noiembrie 2014, în plină campanie electorală pentru prezidențiale.

Deși CNADNR a emis un comunicat de presă în care explică motivele închiderii acestui segment de autostradă și perioada pentru care aceasta va fi închisă, Mihai Alexandru Craciun, susține că aceasta va rămâne închisă cel puțin 6 luni dacă nu cumva un an de zile.

Da, am fost primul care a cerut insistent închiderea acestui tronson, dar nu, nu este o victorie. Ar fi cel mult una amară, căci nu este nimic glorios în faptul că ajungem să constatăm oficial că un sector de drum național periculos, așa cum este DN1/7 între Cunța și Săliște, este mai sigur pentru trafic decât o autostradă nouă. De fapt, acestă decizie de închidere totală a traficului pe A1 Orăștie – Sibiu Lot 3 este una surprinzătoare, întrucât, până acum o săptămână, în ciuda avalanșei de dovezi și de mărturii publice avizate din ultimele două luni, CNADNR dădea asigurări ferme că tronsonul nu are probleme grave, ci doar unele „minore”, care vor fi rezolvate sub trafic, scrie Mihai Alexandru Crăciun în cadrul unui articol publicat pe biziday.ro.

Segmentul Orăștie – Sibiu poate rămâne închis minim 6 luni

Din aceeași categorie...

Back to top button