Știri

Selina Grup a achiziționat 4 basculante Ford 3542D 6X4 Euro VI

Selina Grup, una dintre cele mai importante companii de construcții din vestul țării, a achiziționat 4 basculante Ford 3542D 6×4 Euro VI pe care le va folosi la construcția de drumuri din Oradea.

Performanțele și robustețea camioanelor Ford, alături de serviciile adaptate Cefin Trucks, i-au convins pe reprezentații Selina Grup să achiziționeze noile basculante Ford 3542D 6×4 Euro VI.

Selina Grup a achiziționat 4 basculante Ford 3542D 6X4 Euro VI

Motorul Ford Ecotorq Euro VI de 13 litri și 6 cilindri în linie, dezvoltă o putere de 420 CP la 1.800 rpm și cuplu maxim de 2.150 Nm între 1.000 – 1.300 rpm, oferă un consum redus de carburant, chiar și în aplicații de șantier.

De altfel, livrarea celor 4 basculante Ford 3542D 6×4 Euro VI către Selina Grup este foarte importantă pentru Cefin Trucks și Ford Trucks, deoarece confirmă competitivitatea camioanelor și calitatea serviciilor oferite.

“Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor“ a declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.

Cele 4 basculante Ford 3542D 6×4 DCAB Euro VI urmează sa fie folosite în santierele pentru construcția drumurilor din municipiul Oradea.

VEZI ȘI: Patru motive pentru care camioanele electrice sunt un câștig pentru orașe

“Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o ușă de colaborare cu o societate și un producator care promite să devina o forță pe piața de construcții din România și din întreaga regiune”, a precizat Chise Emanuel, directorul economic Drumuri Bihor SA.

Timpul de livrare redus
Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată.

Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.

De asemenea, trebuie menționat faptul că basculantele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat.

Din aceeași categorie...

Back to top button