ȘtiriTrailer

Semiremorca frigorifică S.KO este disponibilă și în versiune lungă de 16.8 metri

Semiremorca frigorifică S.KO este disponibilă și în versiune lungă de 16.8 m, cu pereți laterali fabricați dintr-un singur panou de FERROPLAST.

„Elefantul Albastru” este singurul producător european care oferă pereți laterali fabricați dintr-un singur panou de FERROPLAST pentru semiremorcile frigorifice.

Semiremorca frigorifică S.KO este disponibilă și în versiune lungă de 16.8 metri

Așa cum probabil ați intuit, lungimea panoului lateral este de 16.8 metri, iar prima semiremorcă frigorifică S.KO în variantă de 16.8 m a fost livrată către rușii de la X5 Retail Group.

În urma folosirii unui singur panou lateral de FERROPLAST, semiremorcile frigorifice S.KO nu doar că își îmbunătățesc rigiditatea, ci oferă și o eficiență sporită, iar toate acestea se traduc prin costuri totale de operare mai mici.

În noua semiremorcă frigorifică S.KO de 16.8 metri lungime pot fi încărcați până la 41 de paleți, iar astfel numărul curselor necesare scade.

„O lungime mai mare cu 25% înseamnă 25% mai mulți paleți, curse cu 25% mai puține, consum redus și emisii de CO2 mai mici. Cu noul proces de producție oferim clienților o valoare mult mai importantă”, spune Boris Billich. directorul de vânzări al Schmitz Cargobull.

VEZI ȘI: MAN aduce la Bauma 2019 două van-uri TGE cu funcții speciale

Reprezentanții companiei germane spun că au reușit să obțină acest rezultat mulțumită investițiilor din cadrul fabricii din Lituania.

Pe piețele din Rusia și Africa de Sud, legea permite folosirea unor semiremorci cu lungimi de până la 20 de metri, iar noile soluții dezvoltate de Schmitz Cargobull vor permite aprovizionarea clienților cu pereți fabricați dintr-o singură bucată de FERROPLAST.

Din aceeași categorie...

Back to top button