Trailer

Semiremorca cu prelată fără scânduri laterale permite o fixare rapidă a mărfurilor

Semiremorca cu prelată S.CS POWER CURTAIN, fără scânduri laterale, de la Schmitz Cargobull, oferă o fixare fiabilă și rapidă a mărfurilor.

Timpii scurți de încărcare sunt cruciali în sectorul logistic pentru a crește viteza de rotație și eficiența. Semiremorca cu prelată S.CS POWER CURTAIN, fără scânduri laterale, asigură aceste cerințe.

Semiremorca cu prelată fără scânduri laterale permite o fixare rapidă a mărfurilor

Rigiditatea structurală a caroseriei semiremorcii este certificată conform DIN EN 12642 Code XL și se realizează cu o prelată de înaltă rezistență cu curele de aramidă și fire de oțel integrate. Buclele încorporate în prelată oferă suficiente opțiuni de asigurare a sarcinii, chiar și pentru încărcături parțiale.

Mărfurile care nu depind de suprafață sau înălțime pot fi asigurate cu o plasă de asigurare a sarcinii, pentru ca munca șoferilor de zi cu zi să fie eficientă și sigură.

În funcție de certificare, semiremorca cu prelată Schmitz S.CS POWER CURTAIN, fără scânduri laterale, poate fi utilizată pe lângă transportul de mărfuri generale și în transportul de băuturi, anvelope, automotive (Daimler 9.5).

VEZI ȘI: SCHEUERLE a extins seria de trailere cu platformă joasă EuroCompact

Finantare avantajoasă cu dobandă preferențială de la 2.5% pe an.

Desigur, oferta de finanțare este valabilă pentru întreaga gama de semiremorci/remorci noi și second hand Schmitz Cargobull (prelată, basculabile pentru construcții și agriculturp, respectiv frigorifice.

Cei interesați pot completa formularul – https://www.cargobull.com/ro/oferte/finantare-avantajoasa/dobanda-preferentiala/

Din aceeași categorie...

Back to top button